Азіатський салат з морепродуктів, фунчози та помідорів.

  • Вигляд
    9


25 хв.

5 порцій

Тільки в азіатських салатах настільки гармонійно можуть поєднуватися різні продукти. Секрет у тому, що фунчоза відмінно вбирає смаки та аромати. Їй належить якась роль, що об’єднує. Спробуйте і самі у всьому переконайтесь!

складові

  • Фунчоза –
    200 г
  • Креветки (охолоджені) –
    10 штук
  • Кальмари (варені) –
    1 тушка
  • Помідори –
    150 г
  • Цибуля фіолетова –
    1 штука
  • Часник
    1 зубчик
  • Фарш м’ясний –
    100 г
  • Рослинна олія
    1 ст.л.
  • Кунжутну олію –
    1 ст.л.
  • Лимонний сік
    1 ст.л.
  • Рисовий оцет –
    3 ч. л.
  • Сіль
    за смаком
  • Вода (окріп) –
    2 л

Покроковий рецепт приготування

Фунчозу помістіть у каструлю і залийте окропом на 5 хвилин.

Відкиньте на друшляк і промийте під проточною водою.

Креветки промийте окропом, очистіть і збризкайте лимонним соком.

Свинячий фарш обсмажте на олії до готовності.

Наріжте кальмари, помідори та очищену цибулю.

Змішайте фунчозу, креветки, кальмари, смажений фарш, помідори та цибулю.

Окремо змішайте рисовий оцет, кунжутну олію, сіль та пропущений через прес часник.

Влийте заправку в салат, перемішайте і заберіть на півгодини в холодильник.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]